Stor rensning och nysatsning

Vi har putsat och fejat slipat och donat jobbat som tusan. Mennu står den här vår nya ugn. Allt glas är slipat, graverat och dekorerat och ute i butiken. Inga lager inga gömmor. Allt från 17 år i glaset är tömt. Och det känns bra. Härligt till och med. Idag säljer vi ut allt i butiken med mellan 20-50 procentsrabatt. Extra öppet 21-22/7 kl 18-21. Nästa veck inviger vi ugen under helgen på samma tider 18-21. Vi är tacksamma och glada at vi kunnat ro iland ett ugnsinköp. Nu står vi inför nya mål och steg i vårt bioglasprojekt. Var med den 28/7 invig ugnen och slå upp dörren för bioglas och stafettutställnigen som har vernissage i September. Efter en härlig morgon i glashyttan med en ugn  surrand i bakrunden men annars ensam ska jag väcka barnen och äta frukost. Soliga tankar och spännande händelser. Först frukost.

 

Kommentera gärna: