Maj 2011

Maj 2011

Krispiga rädisor och svettpärlor i pannan. Nu är odlingssäsongen här. Vi har släckt ugnen och frigjort tid för ett nytt barn. Om 5 veckor beräknas vårt andra barn födas. Under tiden föds lamm och kycklingar, grönsaksplantor och blommor växer sig starka. Och jag varvar glasjobb med trädgårdsarbete. det är härligt att se saker växa fram vare sig det är en skulptur i hyttan eller ett trädgårdsland. För mig ger det tillfredställelse och livskvalitet.

Påsken och veckorna därikring var härliga med mycket besök och vackert väder. Vi är glada att så många tog sig tid att komma upp till oss. Men så måste jag säga att vi hade en väldigt fin och intressant utställning. Men inget blir bra utan mycket jobb och det har vi varit många om. Den kreativa processen stannar inte vid ett material utan pågår ständigt. Spännande och krävande. Jag hoppas se många av er här i sommar.

 

Allt gott Elna

Kommentera gärna: