Mars 2012

Jag jobbar för fullt med årets Påskutställning. Den första som medlem i ÖSKG. Det är spännande att vara del av ett större sammanhang och få en möjlighet till bra möte inte bra med besökare utan också med kollegor.

 

Så fort solen tittar fram kan jag inte låta bli att blicka ut genom mina stora fönster. Jag vill mer än gärna dit ut. Samtidigt har jag en inre kraft som behöver skapa och det nästan hela tiden. Kväll som natt och dag. Tidig morgon brukar vara en bra och orörd stund då livet står lite stilla runt om mig och kraften kan få full blom. varje dag har också sina måsten och dem försöker jag bocka av snabbt så att dagen blir ännu renare. ambitionen med årets utställning är att visa dels prov på det jag gjort genom åren i ny tappning men också att visa helt nya ideer i skulptuer och konst. Det som är jag på väg. Där jag drömmer livet. Går i tanken och utlever den. Skapar jag verken. Nu.

 

 

Kommentera gärna: