Bygga till om och mera på väg till nya mål

Glashyttan byggs om och vi bygger nytt sliperi i dagarna. Vårt obefintliga fikarum håller på att bli något mysigt och funktionellt. Det ger möjligheter och skapar en skiljelinje mellan vårt privata och företagsdelen på gården. Under tiden gör vi klart alla föreberedelser för ugnen som ska komma i mitten på juni. Vi hoppas på att inga missförstånd sätter käppar i hjulet. 

 

Kycklingarna växer och likaså alla plantor. Nu börjar jag kunna se hur vår trädgård kommer se ut i sommar. Vilka grönsaker som kommer växa här i år. Det är en fröjd att kunna varva jobb. På det sättet blir inget jobb tråkigt. 

 

Vi har verkligen fullt upp med ett fullt schema i glashyttan och en ambition om att nå hela vägen i landet och samtidigt springa med två barn kors och tvärs för att leka och vara med. Livet är spännande men ine alltid lätt att hitta en balans i.

 

Nästa projekt är ett växthus. Mitt projekt alltså. Irmas (11mån) är att kunna gå så snabbt och korrekt som sin stora syster. Vi får se vem som når mål först. 

Kommentera gärna: