Julen 2012 Auktionen är över snön smälter.

Juldagen 2012. Jag minns tillbaka på året som gått och kan konstatera att mycket har hänt och livet har varit väldigt roligt men också inneburit mycket arbete och många stora sorger. 

 

Varje gång sorgen griper tag blir också viljan att skapa något vackert från det inre förutsättningslöst och fritt tusen gånger starkare. Jag vill absolut inte släta över eller glömma. Jag vill bara balansera och låta allt få plats. Förmycket av en sak ger inga kontraster och heller inga möjligheter till att känna sann glädje.

 

Glädje har verkligen funnits detta året. Livet på gården och livet bland vänner. Jobbet har också utvecklats till att bli mera av lust igen som det en gång började. Och skaparglöden brinner starkare än på länge.

 

Auktionen som vi startade till förmån för vår fond för unga och för vårt BIOGLASPROJEKT är avslutad och vi tackar alla budande själar. Nu laddar vi för 2013 års påskutställning samt sommarens stora utställning.

 

Jag blickar framåt men kan ändå inte låta bli att tänka en smula på årets julbazar som gav mycket bra både från besökare, utställare och härlig press.

 

Imorgon gjuter vi frukter i form av plommon. Sen ska vi göra vindruvor, äpple, kastanjer, valnötter mm. Det blir härliga frukter från Mig.

 

MEn nu är det åter julefrid.

 

Kommentera gärna: